Feest idee

Organiseer een beter kinderfeestje, themafeest, uitje,
vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, creatief feestje of actief feestje.
Themafeest Kinderfeestje Actief feestje Creatief feestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeest Dans en muziek Eten en drinken

PROVINCIE

- Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
-
Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- LimburgFEESTIDEE TIPS

- Kinderfeestje
- Feest en uitjes
- Dagje weg met kids
- Kinderfeest idee
- Verjaardagsfeestje
- Groepsuitjes
- Vrijgezellenfeest
- Feest start
- Kinderuitjes
- Huwelijksfeest
- Feest idee
- Holland feesten
- Groepsfeesten
- Feest en uitgaan
- Kinderverjaardag
- Uit met kind

Feest idee Drenthe


Vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond Drenthe
Je wilt een vrijgezellenfeest of vrijgezellenavond organiseren in de regio Drenthe? Kijk dan welke uitjes, activiteiten en feesten wij voor jullie hebben geselecteerd. Deze vrijgezellenfeest uitjes zijn geschikt voor grote en kleine groepen en zowel voor mannen als vrouwen. Hier vindt je ook alleen vrijgezellenfeest tips, ideeën, locaties, activiteiten voor Drenthe zodat je jezelf niet door een doolhof van vrijgezellenfeesten uit andere regio's hoeft te werken. Je hebt het als goede ceremoniemeester tenslotte al druk genoeg met alle andere zaken en verplichtingen.

Je kunt hier de grappigste, actiefste maar ook de meest ontspannen uitjes en tips vinden voor een geslaagde vrijgezellenavond of dagje weg. Kies uit de creatieve of sportieve uitjes, arrangementen inclusief hapjes en drankjes, beauty en sauna of andere activiteiten. Het maakt dus niet uit wat voor vrijgezellenfeest je ook zoekt, door gebruik te maken van onze ervaring zal dit zeker een feestavond worden om niet snel te vergeten!

Kinderfeestje Drenthe
Op zoek naar een kinderfeestje of kinderuitje in Drenthe? Dan kunnen wij een handje helpen. De eerste stap is bepalen wat de wensen van de jarige zijn. Wil uw kind een sfeervol kinderfeestje thuis of liever een kinderuitje? Voor een kinderfeestje thuis zijn er allerlei spelletjes en activiteiten om de kinderen tijdens
het verjaardagsfeestje mee te vermaken. Als u er voor kiest om een themafeestje te organiseren kunt u de versiering, aankleding en de activiteiten in een ander jasje gieten zodat het helemaal aansluit bij het thema.

Kinderuitjes zijn er tegenwoordig in overvloed. Vaak gaan de ouders voor deze mogelijkheid omdat hiermee een hoop organisatie en opruimwerk uit handen wordt genomen. Een nadeel kan zijn dat een uitje in Drenthe om een kinderfeestje te vieren vaak een stuk duurder is dan een kinderfeestje in eigen huis. Als u tegenwoordig naar een pretpark wilt kan dit met een groepje van 9 kinderen bent u al snel meer dan 200 euro kwijt.

Gelukkig zijn er ook voor kinderuitjes ook vele goedkopere mogelijkheden. Zo kan een actief dagje spetteren in een tropisch zwembad ook uitstekend zorgen voor een feestelijke middag vol speelplezier. Of een leerzaam kinderuitje in één van de musea die Drenthe rijk is. De meeste musea hebben op maat gemaakte arrangementen voor kinderfeestjes met leuke speurtochten, opdrachten en spelletjes. Er zijn naast deze voorbeelden nog vele ander manieren om een geslaagd kinderfeestje te organiseren. Kijk dus even verder voor meer handige tips en feest ideeën!

Maak van je verjaardag een sprookjesachtige dag!
Kom deze dag met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons in Zuidlaren. Laat je ouders gauw reserveren om zeker te zijn van een onvergetelijke verjaardag!

Toegangsprijzen voor kinderfeestjes p.p.:(min 8 pers.)

Er is keuze uit een 3-tal arrangementen:
A. Toegang attractiepark, drinken, patat en ijs € 7,75

B. Toegang attractiepark, drinken, patat, frikandel of kroket, en ijs € 8,75

C. Toegang attractiepark, drinken, patat, minifrikandel + surprise (samen in een smulbox) en ijs € 9,00

Alle arrangementen zijn incl. speurtocht en cadeautje voor de jarige!

Buffetrestaurant en partycentrum
Zoekt u voor bijvoorbeeld uw vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest of personeelsuitje een gezellige en creatieve bezigheid? Dan is dit arrangement wellicht geknipt voor u.

Onder begeleiding van een enthousiaste en inspirerende instructrice van EGGO-kralen kunt u een workshop met kralen volgen. Tijdens deze workshop kunt u kennis maken met de basistechnieken om je eigen sieraad te maken en is er een keuze uit verschillende voorbeeldsieraden. Er is een diversiteit aan
keuze van kleuren, modellen en technieken.

Arrangement: sieraden maken met een driegangen diner
Bij dit arrangement bent u 3 uur creatief bezig met het maken van uw eigen sieraden. Ondertijd krijgt u een kopje koffie of thee met wat lekkers. Naast de workshop krijgt u een volledig 3 gangendiner inclusief drankjes. Daarvoor wordt 2 uur gereserveerd. Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid en kan vanaf 8 personen.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0528 - 36 12 03