Feest idee

Organiseer een beter kinderfeestje, themafeest, uitje,
vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, creatief feestje of actief feestje.
Themafeest Kinderfeestje Actief feestje Creatief feestje Vrijgezellenfeest Bedrijfsfeest Dans en muziek Eten en drinken

PROVINCIE

- Groningen
- Drenthe
- Friesland
- Overijssel
- Gelderland
- Flevoland
- Noord Holland
- Zuid Holland
-
Utrecht
- Zeeland
- Noord Brabant
- LimburgFEESTIDEE TIPS

- Kinderfeestje
- Feest en uitjes
- Dagje weg met kids
- Kinderfeest idee
- Verjaardagsfeestje
- Groepsuitjes
- Vrijgezellenfeest
- Feest start
- Kinderuitjes
- Huwelijksfeest
- Feest idee
- Holland feesten
- Groepsfeesten
- Feest en uitgaan
- Kinderverjaardag
- Uit met kind

Feesten en uitjes met dans en muziek


Groepsuitjes met dans
Wil jij eens een ander groepsuitje organiseren dan de standaard uitjes zoals bowlen of paintball? Kies dan voor een muzikale workshop met danslessen en dans gerelateerde activiteiten. Organiseer een uniek kinderfeestje waarbij de jarige samen met de verjaardagsgasten gaat dansen op eigentijdse muziek in een echte dansstudio. De kinderen kunnen laten zien wat ze allemaal al kunnen en er ook nog een paar moderne danspasjes bijleren.

Voor volwassenen bieden wij diverse mogelijkheden voor een leuk feestje waarbij natuurlijk veel gedanst wordt. Volg een workshop buikdansen of paaldansen, een salsa demonstratie compleet met percussie en nog vele andere manieren om de heupen eens lekker te laten swingen tijdens een groepsfeest of groepsuitje met dansworkshops van over de hele wereld.

Salsa Rotterdam Events
Wilt u een feest of evenement op eigen locatie organiseren? Salsa Rotterdam Events heeft een team van professionele, eventmanagers, cateraars en entertainers die samen met u een programma kunnen maken. Voor elk muzikaal evenement werkt ons team er vol passie en positieve energie aan om deze gebeurtenis nog specialer te maken. We staan garant voor een actief, vernieuwend en interactief evenement.

Salsa Rotterdam Events heeft ruime ervaring in het organiseren van verschillende soorten feesten en evenementen voor bedrijven en particulieren. Wilt u een klein of groot feest voor uw collega's, familie of uw vrienden organiseren? Wij gaan samen met u om tafel zitten om een passend programma te maken naar uw eigen wensen, smaken, sfeer en locatie. Ontvangt u uw gasten bij u thuis, dan kunnen we zorgen voor een goed en originele catering, entertainment en sfeervolle decoratie.

Buikdans shows en workshops
Sita verzorgt stijlvolle buikdansoptreden op culturele evenementen, familiefeesten, bedrijfsfeesten, huwelijken, jubilea, verjaardagsfeesten, enz... Met haar elegante dans weet Sita haar publiek te fascineren. Haar verfijnde beheersing van de meest uiteenlopende buikdanstechnieken en haar uitstraling staan garant voor een originele en onvergetelijke verrassing op uw feest of evenement! Ze is te boeken voor shows, optreden, dansdemonstratie, (thema) feesten, festivals, presentaties, theaters, bedrijven en instellingen, scholen en restaurants. Maar ook voor bruiloften, vrijgezellen feesten kinderuitjes of verjaardagsfeesten of zomaar een feestje.

Informeer naar de mogelijkheden, voor buikdansoptreden door het hele land! Ook is het mogelijk een workshop erbij te boeken om uw evenement op een originele manier aan te vullen.